Trend Pelajar di Malaysia

Trend Pelajar di Malaysia

Yo! Ramai masih menjelajah blog ni walaupun dah lama tidak update. Thanks untuk post yang berkaitan dengan PASUM = Pusat Asasi Sains Hayat Universiti Malaya. Gah nama tu. Lol!

Okay, berkenaan dengan trend pelajar sekarang ni, semakin ramai yang berfikiran terbuka untuk menerima kenyataan bahawasanya sekarang ni zaman nak maju, kerja makan gaji adalah bukan satu pilihan lagi. Ramai yang telah menceburkan diri dalam bidang perniagaan. Okay sekian terima kasih.

Sumber


Woi, bosan actually.

Bye.

13 comments:

  1. Betul sangat betul... sebab barang dah naik.. ERL pun dah naik rm5 dari rm30 kepada rm35... sentapppp

    ReplyDelete
  2. rezeki banyak di sektor perniagaan

    ReplyDelete
    Replies
    1. sangat benar. 9/10 rezki datang dari berniaga :)

      Delete
  3. assalam.ziarah di sini.dan follow.
    :)
    jemput ke blog saya juge
    sekian terima kasih:)

    ReplyDelete
  4. btol..kena ada pendapatan sampingan mcm berniaga utk support hidup zaman la ni...

    ReplyDelete
  5. bniaga kan 9/10 sumber rezeki. hehe.

    ReplyDelete
  6. KABAR BAIK! KABAR BAIK!

    Untuk memperkenalkan diri dengan benar,
    Nama saya ibu SUSAN dari [SUSAN BOWMAN LOAN COMPANY]

    Saya adalah pemberi pinjaman pribadi, perusahaan saya memberikan pinjaman dalam berbagai jenis dengan tingkat bunga 2% saja. Ini adalah peluang finansial di depan pintu Anda, daftar sekarang dan dapatkan pinjaman cepat Anda.

    Ada banyak orang di luar sana yang mencari peluang atau bantuan keuangan di seluruh tempat dan masih, tetapi mereka tidak dapat memperolehnya. Tapi ini adalah peluang finansial di depan pintu Anda dan dengan demikian Anda tidak dapat melewatkan kesempatan ini.
    Layanan ini membuat baik individu, perusahaan, pebisnis dan wanita.
    Jumlah pinjaman yang tersedia berkisar berapa pun jumlah pilihan Anda untuk informasi lebih lanjut hubungi kami melalui email:

    Susanbowmanloancompany@gmail.com

    ReplyDelete
  7. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  8. while you’re attempting to find no specific purpose, the primary aspect you need to do is idea of making the maximum of your sena lifetime with Malaysia escorts. some of you might not have the manner to head for the view. There are this kind of quantity of slope stations wherein you could love to transport on a voyage brimming with emotion and masses of valuable things that you will energize for . Indian Escorts in Malaysia will do its to maintain up your dimension as in line with your solicitation. it's far the hero for you who may also wouldn’t be involved making you experience the romantic story. it's mile about how eye-catching your existence may be as soon as you have got were given a bedside table with her. Call & whatsaap/ /+601133496747 Click https://escortsinkualalumpur.com/

    ReplyDelete
  9. Single ke? Ciannn.... contact i okay. Love u.
    017-4502767

    LinkedIn:
    https://my.linkedin.com/in/mohamad-zuhairi-c-a-m-4a5744107

    FB : https://www.facebook.com/mohamadzuhairi.mohamadzuhairi

    Insta :
    https://instagram.com/zuhairizani

    Twitter :
    https://twitter.com/zuhairizani

    ReplyDelete

Follow my Insta: syafiq_ahadin

Nuffnang