Trend Pelajar di Malaysia

Trend Pelajar di Malaysia

Yo! Ramai masih menjelajah blog ni walaupun dah lama tidak update. Thanks untuk post yang berkaitan dengan PASUM = Pusat Asasi Sains Hayat Universiti Malaya. Gah nama tu. Lol!

Okay, berkenaan dengan trend pelajar sekarang ni, semakin ramai yang berfikiran terbuka untuk menerima kenyataan bahawasanya sekarang ni zaman nak maju, kerja makan gaji adalah bukan satu pilihan lagi. Ramai yang telah menceburkan diri dalam bidang perniagaan. Okay sekian terima kasih.

Sumber


Woi, bosan actually.

Bye.

9 comments:

  1. Betul sangat betul... sebab barang dah naik.. ERL pun dah naik rm5 dari rm30 kepada rm35... sentapppp

    ReplyDelete
  2. rezeki banyak di sektor perniagaan

    ReplyDelete
    Replies
    1. sangat benar. 9/10 rezki datang dari berniaga :)

      Delete
  3. assalam.ziarah di sini.dan follow.
    :)
    jemput ke blog saya juge
    sekian terima kasih:)

    ReplyDelete
  4. btol..kena ada pendapatan sampingan mcm berniaga utk support hidup zaman la ni...

    ReplyDelete
  5. bniaga kan 9/10 sumber rezeki. hehe.

    ReplyDelete

Follow my Insta: syafiq_ahadin

Nuffnang