Trend Pelajar di Malaysia

Trend Pelajar di Malaysia

Yo! Ramai masih menjelajah blog ni walaupun dah lama tidak update. Thanks untuk post yang berkaitan dengan PASUM = Pusat Asasi Sains Hayat Universiti Malaya. Gah nama tu. Lol!

Okay, berkenaan dengan trend pelajar sekarang ni, semakin ramai yang berfikiran terbuka untuk menerima kenyataan bahawasanya sekarang ni zaman nak maju, kerja makan gaji adalah bukan satu pilihan lagi. Ramai yang telah menceburkan diri dalam bidang perniagaan. Okay sekian terima kasih.

Sumber


Woi, bosan actually.

Bye.

10 comments:

  1. Betul sangat betul... sebab barang dah naik.. ERL pun dah naik rm5 dari rm30 kepada rm35... sentapppp

    ReplyDelete
  2. rezeki banyak di sektor perniagaan

    ReplyDelete
    Replies
    1. sangat benar. 9/10 rezki datang dari berniaga :)

      Delete
  3. assalam.ziarah di sini.dan follow.
    :)
    jemput ke blog saya juge
    sekian terima kasih:)

    ReplyDelete
  4. btol..kena ada pendapatan sampingan mcm berniaga utk support hidup zaman la ni...

    ReplyDelete
  5. bniaga kan 9/10 sumber rezeki. hehe.

    ReplyDelete
  6. KABAR BAIK! KABAR BAIK!

    Untuk memperkenalkan diri dengan benar,
    Nama saya ibu SUSAN dari [SUSAN BOWMAN LOAN COMPANY]

    Saya adalah pemberi pinjaman pribadi, perusahaan saya memberikan pinjaman dalam berbagai jenis dengan tingkat bunga 2% saja. Ini adalah peluang finansial di depan pintu Anda, daftar sekarang dan dapatkan pinjaman cepat Anda.

    Ada banyak orang di luar sana yang mencari peluang atau bantuan keuangan di seluruh tempat dan masih, tetapi mereka tidak dapat memperolehnya. Tapi ini adalah peluang finansial di depan pintu Anda dan dengan demikian Anda tidak dapat melewatkan kesempatan ini.
    Layanan ini membuat baik individu, perusahaan, pebisnis dan wanita.
    Jumlah pinjaman yang tersedia berkisar berapa pun jumlah pilihan Anda untuk informasi lebih lanjut hubungi kami melalui email:

    Susanbowmanloancompany@gmail.com

    ReplyDelete

Follow my Insta: syafiq_ahadin

Nuffnang