Lucah! My First Time!

Yeah! It'll be great for those yang tak tidur lagi. Memang malam-malam macam ini sesuai cerita dengan entri yang berunsur LUC** sedikit.

Layan!

Sebaik sahaja Linda baring, dia mula merasakan otot-otot anda mula menegang. 

Linda cuba mengelak dengan cuba memberi alasan, tetapi lelaki itu enggan menerima alasan Linda bahkan semakin merapatinya.



Lelaki tersebut bertanyakan adakah Linda takut. 

Tetapi dengan berani Linda menggelengkan kepala. 

Jari- jemarinya mula meneroka untuk mencari apa yang dihajati. 

Dan kali pertama jarinya menyentuh tempat yang betul. 

Semakin dalam dia menusuk semakin kuat Linda mengerang. 

Tetapi lelaki tersebut masih dengan sikapnya dan melakukannya dengan selembut yang boleh sebagaimana yang telah dia janjikan. 

Dia merenung jauh ke dalam mata Linda dan mahu Linda percayakannya. 

Ini bukanlah kali pertama bagi lelaki. 

Dia terus tersenyum dan Linda memberi lebih ruang masuk kepadanya. 

Linda mula merayu agar dia mempercepatkannya. 

Tetapi dia masih lagi melakukannya dengan perlahan agar Linda merasakan kesakitan yang paling minimum.

Semakin dalam tusukkannya semakin Linda merasakan tisu-tisunya koyak!

Kesakitan makin terasa diikuti dengan sedikit darah mengalir. 

Lelaki tersebut merenung kepada Linda dan bertanyakan adakah ianya menyakitkan?

Mata Linda direnangi deagan airmata tetapi Linda menggelengkan kepala dan mahu dia terus melakukannya.

Dia meneruskan dengan apa yang patut dilakukan. 

Terus keluar masuk. 

Tetapi Linda sudah mula merasa kebas dan tidak lagi merasakan apa-apa. 

Beberapa ketika kemudian Linda merasakan sesuatu memancut dan lelaki itu mengeluarkannya dari Linda. 

Linda terbaring dengan wajah yang pucat. 

Lelaki itu menghamparkan sekuntum senyuman kepada Linda dan mengatakan Linda adalah antara yang terdegil tetapi telah memberinya banyak pengalaman. Linda hanya tersenyum tawar. 

Ini juga adalah pengalaman pertama Linda. 

Dengan senyuman yang tawar Linda pon mengucapkan terima kasih kepada doktor kerana mencabut giginya.



***********************************

Argh! Cerita ending potong stim! Bangang!

#okbai

Wassalam!

20 comments:

  1. haha...patut la post time2 semua da tidur...cehhh...kah3~

    ReplyDelete
  2. haha. sokong komen org atas. da agak da ni mesti entry lawak. tu tekan jugak lha :P

    ReplyDelete
  3. @FYA PELANG! mana lah sanggup buat blog lucah. hahahaha!

    ReplyDelete
  4. cehhh, citer doktor gigi rupe nye. haha! :D

    ReplyDelete
  5. ish..kecik2 dah pandai post entri lucah.. huhu. ;p

    ReplyDelete
  6. Siott!

    Giler khusyuk aku baca entry kau..


    cabut gigi rupanya.. ha ha hampeh~

    *serius kreatif entry ni, kesimpulannya jangan mudah berfikiran kotor ha ha ha ..

    **memang potong stim

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum syafiq...hahahaha kelakar je kan ....:)

    ReplyDelete
  8. Ampunkan hamba yang tidak innocent ini. =='

    ReplyDelete
  9. biasa dia tau,,bgtau mak dia padan muka hahaha..pica tu tukar la lbh baik mungkin :)

    ReplyDelete
  10. aku try piki positif dr awal....ingatkan suroh bersihkan hidung rupenye cabut gigi....

    ReplyDelete
  11. Mula baca mmg stim pastu last2 terus potong... huahuhauha... saje je ye... tension tul

    ReplyDelete
  12. @! Arjunakirana ! bahaya ang ni!!! haha! dah3! pegi taubat!!!

    ReplyDelete
  13. DAPAT SAYA SIMPULKAN BAHAWA RAKYAT MALAYSIA SANGAT SUKA BACA LUCAH. HAHA! MENGIKUT STATISTIK PADA BLOG.

    ReplyDelete
  14. Adoiyaiii.. normal la bro, tu sebab kena kawin.. arghhh... ko ab normal ke? hehehe

    ReplyDelete
  15. sangat potong!! dah baik punye stim dh ni..tetibe je..uishhh!! kih3x

    ReplyDelete
  16. Terkena sudah... gagaga pettakkk.. wootwoot2

    ReplyDelete

  17. Cerita yang bagus.. teruskan..
    Tumpang Iklan
    Ha..besar macam Negro
    Isteri macam kancil..ermm
    >>>Baca Sini Kalau Berani!<<<

    ReplyDelete

Follow my Insta: syafiq_ahadin

Nuffnang