Hang out with Friends!

Aku tak pi malam emas. Sekian.

Salam!

Lebih kurang seminggu yang lepas, plan dengan kawan-kawan nak jalan 3hb March. So, macam ramai yang tak dapat turun, tapi just turun je lah. Dah takda benda nak buat kat kolej. Semua orang pergi malam emas (ye ke?). Hehe!

Berdiri dari kiri: Khalam, Aizan, Gummy, Be'ah, Pop.
Duduk dari kiri: Azzan, Mas, Bolo, Apek(aku laa)


Ok, semalam yang datang. Syafiq Ahadin (Teehee!), Aizan, Azzan, Masrie, Ghulam, Sufi, Gummy, Ezral, Rolex. Yeah! 9 orang telah meluangkan masa bersama di Berjaya Times Square a.k.a TS. Main boling, tengok wayang, jalan, makan, cerita pasal kawan-kawan, then habis. Sedih! Great time with them!

Firstly, aku rasa macam dah lama tak menulis kat blog. Ayat pun macam tak matang, cerita pasal diri sendiri. Hehe! Terasa noob yang teramat.

Jalan semalam ngan kawan-kawan sekolah menengah yang dah lama tak jumpa oiii! Except Aizan, satu U. Eh? Satu bilik. Haha! Jarang-jarang dapat jumpa yang Sabahan schoolmate.

Tak tau nak cakap apa dah. Gambar pun tak banyak. Bukan tak banyak, ada satu je. Sebab aku tak bawa kamera. Berat. Hehe!

Dan satu lagi perubahan pada blog, perubahan pada Header blog. Big thanks to WanZulqhairi yang telah bersusah payah nak buatkan header untuk aku. Tak tau nak kata apa. Sangat-sangat berterima kasih. Harap ucapan ini sampai di hati. (Uekkk!!)

Ok, tak nak tulis panjang. Dah jarang nak update blog sebab busy dengan study. Bukan busy tapi nak fokus pada study yang tinggal 28 hari lagi kalau kira dari hari ini, 04032012. Huhu!

Thanks pada yang sudi menjenguk blog ini, thanks sangat-sangat! Aku rasa dah tak pandai menulis. Tunggu lepas asasi baru kembali aktif macam dulu. Yeah!

Wassalam! :)

28 comments:

  1. assalamualaikum.. :)

    best kan dapat keluar dengan kawan2, lepak mcm ni~ hehehe..

    header cool! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wassalam!

      tersangat2 best sebab sangat lama dah tak jumpe! sangat2 rindu! kawan sekolah menengah kawan selamanya. Yeah! :)

      header, thanks to WanZulqhairi.... hehe!

      Delete
  2. assalamualaikum syafiq..wah hang out ngan kekawan yer..selamat bergembira..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wassalam....
      sangat2 best. dah lama tak ramai2 kuar... paling last duluuuuuuu entah berapa kurun... hehe!

      Delete
  3. owh x g mlm emas ke.. padanlah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak... hehe!
      kalau aku p, dah banyak gambo aku uplod. hehe!

      Delete
  4. Replies
    1. pakcik zulqhairi yang tolong buatkan.... :P

      Delete
  5. memang best kalau sekali skala kuar dengan member camni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tersangat-sangat best rasa nak nangis! ekekekekeke~ kalau lagi ramai lagi best!

      Delete
  6. bestkn kuar ngn member2..takut betul bila kje nt xde masa2 lapang cmni nt..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2!! sedih pula kalau nanti dah busy ngan kerjaya memasing.

      Delete
  7. seronok nampaknya..dah abes asasi lom?

    ReplyDelete
  8. pergh.. ramai yg k-pop ek kawan ko. hehe.
    #cabutlarikkk!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku layan kpop, tapi takdelah nak tiru camtu... hehe!

      Delete
  9. sesekali lepak ramai2 dgn member mcm ni mmg best..:D
    header baru nampak cool la...heee~

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. Malam emas tu macam makan malam paling grand di pasum ni...
      bayaran bergantung pada batch tersebut, di mana. kalau grand, mahal laa... tapi den tak p... hehe!

      Delete
  11. rindu nak lepak2 dengan geng2 zaaman sekolah dulu.
    :(

    ReplyDelete

Follow my Insta: syafiq_ahadin

Nuffnang