SEGMEN : BEN ASHAARI GEGAR LAGI !!

Assalamualaikum dan salam sejahtera...kering idea...ni jak laa...

image

Ni second lepas gegar seribu time April ari tuh...

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

16 comments:

  1. gegar...gegar...gegar!!!!

    singgah2 la ek http://akutetapaku85.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Salam GEGAR!!!!..

    Selamat thari.. Salam perkenalan dari puteri..

    I follow yer..

    ReplyDelete
  3. hye hye..
    Assalamualaikum.. ^_^
    Salam perkenalan..
    Shera dari kumpulan 2 (no.41), datang sini nak gegar blog.. Boleh kan? Hehe..

    Kalau free, singgah lar blog shera..
    http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum..
    masuk dengan memakai safety helmet, dengan penuh langkah keselamatan.. dapat rasakan gegaran dalam ni.. ehhe.. salam kenai dari Nadh.. kita satu geng la kamu. nadh num 74 dalam group 3 ni. .;)

    Nadh Takkan Pernah Berubah

    ReplyDelete
  5. salam..singgah sini menyambung gegaran..:)..anis dari kump. 2 no 54..:)

    ReplyDelete
  6. datang gegar dari kumpulan 3 . *kite same group lah (:

    ReplyDelete
  7. singgah gegar cni...dri sgmen abg ben kumplan3..kita kump sama
    follow cni..jemput ke blog sy ye..:)
    http://shahrihan.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Berpinar mata tengok senarai blogger yang join segmen encik ben ni...entah boleh habis BW ke tak..dan, yeah saya terjah blog kamu...ngee

    ReplyDelete
  9. terjah = gegar !!! hai hai hai... salam kenal.. i'm blogging 2 ur blog.. i'm in group 3 = NO.11....
    singgah la bile berkesempatan
    follow mellow .. ^_^

    sowi 4 da late kunjungan.. bru dapat on9.. keep in touch !!

    ReplyDelete
  10. GEGAR ! singgah sini dri kump 1 num 51 :) jmput dtg ke blog ^^

    ReplyDelete
  11. Salam perkenalan daripada Arol Mubin. :) Jom jenguk blog Arol nak? [BLOG AROL MUBIN]

    *Lambat sampai, banyak sangat blog yang nak diterjah. ;D

    ReplyDelete
  12. hye hye..
    Assalamualaikum.. ^_^
    Salam perkenalan..
    ida dari kumpulan 1 (no.61), datang sini nak gegar blog.. ^_^

    ReplyDelete
  13. SALAM GEGARAN: satu hari seratos blog Menyambong gegaran yang tergendala semalam akibat dari kemalasan yang sangat terok... Heheh.... Kumpulan 1 dan 2 telah berjaya ku gegar, kini kumpulan 3 plak...Heheh.... :p

    ReplyDelete
  14. SALAM GEGARAN: Satu hari seratos blog menyambong gegarannya ke kumpulan 3 setelah di landa kemalasan semalam... hehe.. Kumpulan 1 dan 2 telah berjaya ku gegar, kini tiba pula giliran kumpulan 3... :P

    ReplyDelete

Follow my Insta: syafiq_ahadin

Nuffnang