Percutian Selama 5 Bulan di Sabah, Negeri di Bawah Bayu


Salam.

Short post.

Jumaat lepas dah habis exam final di PASUM, dan juga tamat lah sudah gelaran sebagai seorang pelajar PASUM. Sungguh aku rindu wehhhhh!!!!!!

So, starting from tomorrow onwards for about 5 months, akan start menternak lemak di rumah, di Sabah. Huhu!

So, esok akan flight terbang naik Air Asia. Doakan aku InsyaALLAH perjalanan diberkati dan dirahmati serta semoga dipermudah segala perjalanan. Amin.

Mohon doa rakan-rakan sekalian.

Sementara nak tunggu sambung masuk U, nanti September insyALLAH, aku nak buat plan dalam kapal nanti. Sambil dengar mp3 Qucai. Haha!

Budak matriks, good luck kamurang punya final!

Budak PASUM, thanks for everything! Especially to my Sabahan friends! Astaga! Kerinduan! Thanks kamurang! Nanti sa pi jumpa juga kamu nanti kalau ada lesen! Hehehehehehehehehehe! Rubs, sambung juga ko punya lesen, senang ko p Poring nanti p umah sa. Hehe!

Hayat 2 lagi. Tq!!! Sorry laa tak sempat kenai semua orang. Hehe! Especially yang pompuan, tengok muka macam sama je semua. Hehe! Jangan lepas tudung tuu kalau kat luar. Hehe! Yang boys, woha! Thanks!

Siapa lagi? kalau sebut satu2, nanti ada yang tertinggal, terasa kang, nanti aku gak yang susah nak pujuk. Hehe!

Terima kasihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!! *amek tisu lap air mata*

Sedih laaaaa~~

Ok! InsyaALLAH ada rezeki kita jumpa lagi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wassalam!

10 comments:

  1. Nt kta bljar design2..

    ReplyDelete
  2. ad rezeki kte jmpe lg. nnti kalau jmpe, pggl pndang, jgn x pndang =P

    ReplyDelete
  3. good luck syafiq in future.. see yaa again.. maaf ye klw ada slh silap..

    ReplyDelete
  4. assalamualaikumsyafiq...selamat bercuti yer...:)

    ReplyDelete
  5. hehe ada rezeki bertemu lagi kita nanti :)

    ReplyDelete
  6. nanti ada rezeki boleh jumpa lagi..hee :D

    ReplyDelete

Follow my Insta: syafiq_ahadin

Nuffnang