5 Perkara Bikin Stress!


Salam.

Weh, bosan ni weh!

So, bosan? Update lah blog kan. Huh! Walaupun telah lama tiada pembaca, ada ku kesah? Haha!

Mulakan dengan Bismillah.

So, di hari yang penuh barakah ini, akan berkongsi pasal tajuk yang telah disepakati bersama *Woha!* iaitu 5 Pekara Yang Membuatkan Kita Stress



Actually, kita tu merujuk kepada aku. Hihi :)

  • Bangun pagi dan bangkit dari katil
!!!! scary ahahahaa!!!



Oh tidak! Waktu Subuh waktu paling mencabar, tapi Alhamdulillah, tetap ditunaikan walaupun subuh gajah. Erk.

  • Jalan-jalan lalu tersadung

Ok lagi kalau setakat tersadung. Kalau tersadung, lepas tu melatah bagai! Woha! Tak kau malu semalu malunya? Ditambah lagi ramai orang lalu lalang, stop berhenti seketika ter'stunt' tengok kau tersadung dan melatah.
"Adeh gila sial babi!" (sekadar contoh yang sangat dahsyat!) Alhamdulillah aku tak melatah. Cuma keluar alunan zikir. Hahahahahahaha! Teehee :)

  • Melihat kucing mengawan

Weh! Aku nak jugak! Hahahahaha! *haremmmm*

  • Tengok lelaki jalan berkepit

Mak aihhh!!! Hahaha. Apakah mereka telah tulis laluan berbentuk zig-zag sehingga perlu jalan berkepit? Just walk like a model. Tu ok lah. Peace :)

  • Youtube buffering!



Paling tensyen! Boleh jadi gila dibuatnya. Haha! Lagi-lagi Wifi Kolej Jati ni, video 3 minit kalau buffering kena tunggu dalam masa hampir sejam. Dafaqq! Haha! 



Dah lah tak dapat buka tweetdeck, tak support Skype. Aiyoo! I need broadband! Hihi.

****************************

Maka siaplah satu entry merapu di malam hari ini!

Sekian, bebelan pada malam ini.

Guru masuk murid berdiri,
Bye, mohon undur diri!

Babai!

11 comments:

  1. selamat bercuti! salamt hari raya!

    ReplyDelete
  2. tgok lelaki jalan berkepit buat lu rase streess ? nk try la . heheh

    ReplyDelete
  3. kucing mengawan ambik batu pastu baling kat kucing tu..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. pastu mengawan ngan kuceng. HARAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!

      Delete
    2. dengan kucing pon ko nak stim?? gila zoophilia betul ko ni. muahahaha~

      Delete
  4. ceh..tengok kucing mengawan pon boleh stress ke?? ko stress ke terangsang sebenarnya?? muahahaha~

    kalau dah kuar b**i s**l tu dah bukan melatah.. tu dah mencarut namanya.

    ReplyDelete
  5. xmo stress2..relaks le bro..huhu..xD

    ReplyDelete

Follow my Insta: syafiq_ahadin

Nuffnang