5 Bentuk Badan Idaman Lelaki! TeeHee :D


Salam.

Rabu. Y U NO rain!

Ok.

So, nak update pasal benda alah, biasa dah orang baca, kot... Argh! Lantak, aku tak kesah, yang penting siap update blog. Hahahaha! Muehehehehe~

Aku try buat setiap post ada unsur-unsur lawak.... Dengan ketawa sambil mengarang.. Gelak camni....

Muehehehehehehehhehehehe! *ok sumpah tak lawak*

Petang-petang joging, tengok ramai manusia, ada pelbagai bentuk badan. So hari ni nak update pasal....

5 Bentuk Badan Idaman Lelaki Sejagat... Hihi!

Kita start dari nombor 5, erm, baidewei, aku buat list ni saja nak penuhkan masa terluang dikala sedang escape ceramah. Kahkahkah!

5. Badan Penagih Dadah

Hahaha! Jadah napa badan penagih dadah jadi idaman? Lemme explain. Kau memang tak nak dapat penagih dadah kan. Memang tak nak dapat badan matcam ni kan!


Dafaqq did I just see...
Cari gambar lelaki, tapi ni keluar...



Tapi kalau ko dah jadi penagih, so memang kau idamkan bentuk badan camni lah. Naudzubillah, minta kita semua dijauhkan.

*para penonton angguk kepala*

4. Tubuh langsing

Ni lagi satu, lelaki idamkan nak dapat badan camni? Kau gila hape!


Tak kenal pon sapa ni....




Rilax..rilax...Aku tak habis explain lagi. Ni gambar pompuan langsing, maksud dia, kita ni sebagai lelaki suka nak tengok pompuan yang tubuh seksi meksi, gedempal gedempul camtu tak sangat, tapi ada juga yang suka. Aku tak kesah. Hahaha!

Kau mustahil tak suka! Kalau kau minat KPOP *baca KPork* kalau group tu group pompuan, takkan kau nak tengok pompuan yang gedebuk gedempal nak menari berpusing-pusing buat breakdance macam dalam cerita 'Dance Flick' tu? Haha! *sedang ketawa sendiri ingat balik cerita Dance Flick yang maha lucah. Ops, yang maha Lawak....*

Kalau kau lelaki, mesti nak kawin ngan pompuan yang kira macam cukup pakej lah kan. Hihi! Tapi bila dah kahwin tu, apa-apa bentuk body yang dah jadi, bantai seja lah. Dah nama dia isteri :) TeeHee!!!

*penonton bertepuk tangan hihi*

3. Perut Buncit

Aku ada buat kajian, time cuti di kampung dan bila-bila masa terfikir. Jalan-jalan, lepas makan then jalan-jalan sekitar kampung... Oh ya, time tu Syawal pula. Hihi! Confirm2 dan sah2 perut semua membusung membuncit memboroi ke hadapan.

Ni baru pas makan ni....

Tapi kan, dia cakap lah, perempuan ni suka kalau lelaki perut buncit!!!

Kenapssssss??? *ini style cakap kalau sama kawan di skolah...kah3! Rindu tiba2*

Kenapa?!

Sebab best kalau kena peluk jadi bantal pelok time tidor sambil kena usap-usap. Pergh!!! Tak gitu ling? *kbye*

2. Athletic

Ni baru lah yang betul punya idaman lelaki. Kalau bukak website or blog-blog lain pun, banyak iklan di tepi-tepi tuh pasal mau kasi kurus badan or to gain weight. Huhu. So do I! Blog ni pun ada juga. Hahaha!

Pompuan tengok, cair. Kalau tak kuat iman. Tapi ada juga pompuang yang tidak pandang body-body lelaki ni. Sebab diorang tundukkan pandangan. Kau hado! Aku tengok pompuan selamba ja. Haha! *bongok nya*

Terasa gay... Fuckkk!!



Tapi sekarang bukan pompuan jak yang tengok, lelaki pun sama juga. Ok, positif, jangan fikir bukang-bukang2... Diorang tengok supaya lebih bermotivasi dan berinovasi ke arah mencapai wawasan.... berbadan tegap.

TeeHee!

1. Wanita Mengandung

Aku letakkan ni sebagai nombor satu sebab....aku rasa lah kan, manada orang yang tak nak anak. Kecuali memang dia benci dengan budak-budak atau ada sejarah hitam yang membuatkan dia tak suka kanak-kanak.


Irma Hasmie



Kau kalau sudah kawin, mesti nak anak kan.

Bila dah kahwin 3 bulan, or beberapa bulan, tiba-tiba isteri mual, muntah-muntah. Hantar pi hospital, cek, disahkan Mengandung. Maka nikmat tu paling best rasanya. Aku tak kawin lagi, tapi aku beria-ia ni. Sambil tulis dengan senyuman memanjang dari telinga hingga ke telinga.

Kau tanya bapa kau, best tak bila si Isteri tu mengandung? Best laaa woiii!!! Lagi-lagi bila dapat anak, mengandug. Yeah. Dan akan berBINkan nama kita. bin Mohammad Syafiq... waaaaa! Woi, teruja ni woiii!!!

Ok dah laa. Kau tau juga perasaan dia, ye dak? Kau lelaki. Mesti lah tau.

******************************

Hihi! Apa macam post ni? Kau ingat aku mau post pasal benda-benda skema? Walaupun ayat skema semacam. So, hargailah setiap bentuk badan yang ada.

Hihi..Sudah cukup cukup sudah....cukup sampai di sini saja....

Wakakakakakak!

Kbyethanks...TeeHee :D

*penonton bertepuk tangan lalu bersurai lambai2 tangan ala-ala Diva yeah!*

13 comments:

  1. sejuk mata tgk rima. hahaaha. benduk badan acaner pun terima je. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. rima tuu erma fatimah ea? hihi..

      betol2... :D

      Delete
  2. bahahaa . tpi btul weii aku pun tak tahan iman nengok body ketul2 taff gitew . wewww . terbeliakk . hahahahemm astagfirullahalazim -____-

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha...tengok muke pon leh tau...kah3!!! gurau je :D

      Delete
  3. orang perut buncit tak berak satu bulan, bile keras makanya jadi lah lemak badan,,,,

    ReplyDelete
  4. aku berbadan athlet... ok muntah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah temuntah sebelum ko tulis komen lagi... kah3!!!

      Delete
  5. apek! dance movie yang terberanak spontan tuuu. kekekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...kita sama2 ka tu sana kelas tingu? kah3!!!!

      Delete
  6. hahahahaha serius sumpah lawak! tp sy tida paham. -.-

    ReplyDelete
  7. HIHI

    salam kenal.follower baru blog ini

    ReplyDelete

Follow my Insta: syafiq_ahadin

Nuffnang