Dan Bila Busy Melanda!

Salam readers!

For this time, sememangnya busy memanjang. Hihi! Tak payah tanya.

Ok, berbalik pada tajuk, itu sahaja yang mampu diungkapkan.

Sorry laa guys memang kurang dah masa untuk on9, biasa ramai yang tanya *perasan fofular* dalam kalangan kawan, pasal bila nak update blog.

SO rasa bersalah sebab biarkan anda tertanya-tanya. *ceh!*

Banyak kelas telah TERskip secara sengaja dan tidak sengaja.

But, happy juga laa sebab parents datang dari Sabah! YeahhH! Pasal tu lah escape kelas. Hihi! No main reason, just wanna spend my very precious time with them!

Haha!

Ko tau aku ni malu sket kalau nak pakai kain pelikat kalau nak bersama dorang, sebab entah. Tanpa sebab yang kukuh. Haremmm! Haha! Tapi hari tuh rasa diorang macam visitors/kawan seja, so boleh laa pakai kain pelikat depan dorang.

Tapi kalau depan kawan tu lain lah cerita ngekkK!!! Tu memang biasa pakai, ala2 alim ulamak. Wakaka! Amin.. Bila lagi mau jadi alim kan? Hihi! Janggut dah ada. Haha!

Pi Melaka, atas sebab yang sangat tak perlu diketahui ramai, just family problem and ada perkara yang perlu diselesaikan. Thanks to my lovely friends *don't have to mention them* yang sudi temani di saat hampir rebah. Huhu~ Thanks so much!!! Appreciate it really much!!!

Erm, sekarang tengah demam, demam! Tapi lawan seja la, kalau ikut hati, memang makin sakit, maka luaran pun nampak sakit laa. So kena banyak senyum!!! Yeah! Sambil minum banyak air, buang banyak toksik dalam badan!

Dan kepada sahabat-sahabat yang berada di seluruh Malaysia dan dunia, just hoping u guys enjoy your journey, nanti sudah besar, kita jumpa, boleh share banyak benda! InsyaALlah! ALlah i miss u all!!

Macam surat wasiat pula. Naudzubillah, belum taubat lah!

Sekarang mimang busy, minggu ni banyak test, banyak discussion! Banyak kerja mau buat! So kena prepare minda! yueah! ouhyeahbebeh! OYB!

Tiap masa free, penuhkan lah masa itu dengan TIDUR!!!! Yeahhhhhhhhhhhhhhhh!!! Best! Best!

Maka ahli kelas memang telah paham dengan keadaan diri ini yang memang kaki tidur dalam kelas. So? Hihi. Berilah ruang untuk diri ini tidur. Haha!

Adaptation to new life that I made. Hihi.

Allah knows best.

Akan menyanyi karoke, arghhhhhhhhhhhhh!!! Terpaksa melalak dalam tandas, sorry laa roomate terpaksa dengar suara paling teruk di dunia. Patot laa tiap petang hujan jak di Kehell. Lol. Khurafat sungguh.

Bah, sudah cukup cukup sudah! Cukup sampai kali ni seja. Harap kamurang ok seja kan! I hope u guys ok seja la. Banyak doa agar rezeki dimurahkan.

Dan segala persoalan yang timbul, akan jawab suatu masa nnti, just few of them knew already. Haha!

Ok, ngantok dah!

Wassalam!

Time: 0100
Date: 03.12.2012

4 comments:

Follow my Insta: syafiq_ahadin

Nuffnang