BRO , KASI KRITIK BLOG GUA SKIT , BLEH ?

Assalamualaikum dan salam sejahtera....

Pada petang yang x panas nie ternampak pulak kontest dari blog benashaari selepas membaca belog Lulu...so mestilah nak join kan...sebab nak memperbaiki segala kelemahan yang ada pada blog ini. supaya lebih menarik para pembaca.



So pegi laa join sebelum malam nie jam 10 malam.
Ok....anda wajiblah mengKomen pada blog ini spaya saya dapat memperbaiki blog ini.
Next, header blog xda lagi.. so sapa2 yang boleh bantu, amat dialu2kan. ok! tq~~

Wassalam~~

p/s: perghh! bedah tikus tadi! amat best. nanti akan upload gambo tikus yang telah dibedah. best!! nak minta tolong juga camna mau buat ruang komen tuu ada "reply ti this comment"? any tutorial? thanks for sharing^^


Tabung kewangan saya sambung belajar Asasi di Universiti Malaya. ^^

15 comments:

  1. pek, meh aku tolong ko buat header. 10 hinnggit. hahah

    ReplyDelete
  2. nice blog :)
    keep it up :)

    http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  3. zaty dtg nak mengKRITIK nie ..:p

    simple + loading cepat... kalau boleh tu buang word verification tu tau ..=)

    http://cekedismanis.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  4. nice blog..
    epy blogging :)

    salam kenal dari ninie (n_n)

    http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  5. yuhuuuuuuuuuuuu alya dtg nie!! hehe blog dah smart, keep on blogging! :)

    http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-sikit-boleh.html

    ReplyDelete
  6. hai syafiq!

    blog ok, kemas. kalau buat popup comment lagi mesra pembaca.

    jom terjah dan follow sini!

    http://grandecaffelatte.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-sikit-bleh.html

    ReplyDelete
  7. popup comment ni mende? ajar!!

    ReplyDelete
  8. nice blog..

    sy suka blog yg simple + kemas + loading cepat..

    http://monolog25.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  9. simple..sejuk tengok air terjun tu..hehe

    one thing i want to say..heppi blogging ye!

    ada masa datang la singgah blog hez lak k.. =)

    http://suhazlimembebel.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  10. tukar lah background kasi gempak

    ReplyDelete
  11. haaa... datang nak kritik ni...heee~

    loading blog ni laju je... widget pon tak banyak.. nampak tersusun... background ada air terjun gitu... (^^,)

    nanti ruangan komen ni buat pop-up windows...

    sekadar pendapat...

    btw.. teruskan blogging ye...=D

    http://skytechxtreme.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  12. hello there . ame singgah sini dari list segmen 'Bro , Kritik Blog Gua Sikit Boleh' , anjuran Ben Ashaari .

    well , keep on blogging and dont stop ! and ohh , keep up the great work here ! okayy ? ;)

    have a great day ahead and do take care . ohh , jemput singgah blog ame bila bila free ya . :)

    ReplyDelete

Follow my Insta: syafiq_ahadin

Nuffnang