Dunia Facebook


Assalamualaikum dan salam sejahtera....

ni haa nak share pasal satu benda ne....

bersama2 kita hayati keh!!

****************************************************************

Cute La Awak ni !!! :D

Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Pengasih

Elly bangun tidur. Terus ke meja study. On laptop.

Password : ******
~~~~~~~~
Welcome
Cursor di arah ke YouCam.

“nak snap pic dulu la. Muka baru bangun tidor..yeeaaahh!!”
Klik..klik..klik…
Save in…’aku cute’ folder.

Cursor di arah ke Celcom..double click! Connect…
“Yes! Dapat pun connect. Ingatkan dah terminate..hehe”

www.facebook.com

email password
aku_cute@yehaa.combact ******

upload photo
create album : buchuk baru bangun tdo!ngee~
location : -

“da settle da upload..yes!”

Muhd Khairy likes your photo
Terpanjat Boboy commented on your photo
Hero Kubin and 26 others friends commented on your photo.

“Giler banyak..hehe baru je letak kot”

Terpanjat Boboy : awk ni cute sgt la..mcm amoy!
Khairil Torpedo : cun abis~
Hero Kubin : sgt comel la dia br bngun tdo..alolo~

Elly : eh..xla..mne ade..trime kasih..xcute pun…

1 message received
Opening……
Unknown :
“wah..cantik gambar. Awak ni memang suka tayang muka kat orang ke? Tahu la muka tu cantik tapi tak perlu lah nak tayang sangat der. Jaga la muka tu untuk suami. Kalau setakat 2 3 gambar ok jugak tapi kalau dah bangun tidur pun awak nak bagi tunjuk kat orang, koyak la macam ni..koyak iman kaum adam weh…nak bertanggungjawab ke kalau iman lelaki koyak disebabkan awak?? Saya tengok gambar awak yang da lama bangun tidur pun macam baru bangun tidur je sebab tak bertudung. Setahu saya orang baru bangun tidur, tak bertudung. Lagipun dress up awak gempak sangat la…baju mahal tapi kain sikit. Duit dah banyak keluar beli baju, tapi ketat-ketat jugak. Saya yang tengok ni pun dapat rasa sempit dada pakai baju macam tu. Bukan sengaja nak tengok, dah korang tunjuk, susah la saya & lelaki lain nak jaga pandangan. Tolonglah kasihankan ktorang ni. Ni yang saya nak tanya sangat ni..gambar awak yang lain mata semua hitam2 dek celak, bibir merah dek lipstick memang macam anak patung la. Rajin pulak korang make-up macam tu kan?hehe agak-agak antara pakai make-up dengan berwudhuk, mana lebih cepat & senang? K la..saya tahu awak tahu y awak sendiri TAHU y awak tengah mendedahkan aurat awak pada orang yang tak sepatutnya. Janganlah jadi perosak iman kami. Terima kasih luangkan masa..salam =) ”




Okeh...harap amek pengajaran bagi mereka2 yang biasa melakukan aktiviti sedemikian...ceh...

di kesempatan ini nak ucap selamat hari raya...ampun dan maaf dipinta....kiranya terlanjur kata dalam menulis...

Wassalam....

5 comments:

  1. jadi kepada kaum hawa....beringat ingat lah yaaa..=)..beringat ingat lah yaaa..=)

    ReplyDelete
  2. Cik Bunny dah pilih awk as featured blogger at my blog =) http://inspirebunny.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. FA DATANG DARI KOREA.. SORI LA LAMBAT JENGUK..HEHE..
    FOLLOW ALREADY..
    COP!! NICE BLOG..:)

    ReplyDelete

Follow my Insta: syafiq_ahadin

Nuffnang