Jom Blogwalking (Bersama Lulu Caldina)


Assalamualaikum dan salam sejahtera...

 
Yes! I'm back setelah lama (lama jugak laa dalam 5 hari) setelah lama x hupdate belog....

Why?
-sebab lappy rosak!!! skrin punah!! skrin hitam bila bukak dan sungguh tensyen.... so ni dah dapat lappy baru but its not mine. kawan punya.. i'm not that rich (as maybe certain people thought). Tunggu duit dari parents, pakcek makcek datuk nenek. Nuffnang. Harap ada laa juga yang sudi melawat blog ini.

Ucapan

Thanks sebab sudi menziarahi pusara blog ini. Sory kalau x update. So sudi2 lah komen. Dan sapa tau nak tolong buat background dan header sekali.... nanti saya spend... topup...! sapa mau!! tolong buat layout yang sangat buruk ini!

Untuk permulaan update belog ini lepas dapat lappy, saya join Lulu punya segmen.... blogwalking! Yeah!!! So jom join sama. malam ni tutup!


Okeh!! Itu saja....thank you!!

Wassalam!!!

18 comments:

  1. patah kaki kan kalau lappy rosak :(

    ReplyDelete
  2. datang singgah dari segmen sama...hehehe

    ReplyDelete
  3. singgah dan done follow u dari segmen yang sama ^^, jemput singgah dan follow blog sy jugak : JOM BLOGWALKING

    ReplyDelete
  4. done following Noorul...thanks!!

    ReplyDelete
  5. hey..kite amk ur link at lulu caldina page!done following u :)

    singgah2 la blog kite yg xsberapa ni ye..follow if sudi ..hehe :)

    http://tehfatihah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Lulu singgah blogwalking kat sini...
    Terima kasih sudi join segmen ni, semoga kita dapat manfaat terbaik darinya.. :)

    Apa yang menarik hari ni??

    ReplyDelete
  7. hai selamat berkenalan ..saya datang sini sebab temankan Lulu jalan jalan je..so saya dah kat sini.nak baca entry lain lah..hm jangan lupa jemputlah datang tempat saya nanti..banyak BE kat tempat saya tue hhehe

    ENTRI TERBARU: 1binatang dan 1tumbuhan sahaja, Tonton TV1,TV2,TV3 di FBTERSEREMPAK NUFFNANG DAPAT 3 BE free

    ReplyDelete
  8. cik ceria datang sini pula ^_^

    salam perkenalan

    jom singgah sini pula

    http://ceriagurlz.blogspot.com/2011/09/jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  9. thanks suma!!! teruskan berjalan =)

    ReplyDelete
  10. salam perkenalan. . ryn singgah cnie dri segmen sme :))
    hehhe. . nice blog !

    ReplyDelete
  11. weeeeee~ Iqa dtg terjah cnie dan folo dari segmen yg sama.^^
    salam kenal ya! :D
    singgah lar cnie,eheee :)

    http://zareliqaafiqa.blogspot.com/2011/09/jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  12. semua orang malar yang join bloglist lulu...hehe!!!

    dah banyak kali dah singgah blog semua....

    siap follow lagi... >if interesting<

    anyway! thanks all!!!

    ReplyDelete
  13. marina berBW sini...sory lambat bertandang...salam perkenalan...heee~

    http://marinafazli.blogspot.com/2011/09/jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  14. hai hai.. maaf lambat dtg terjah sini=)

    ReplyDelete
  15. salam singgah segmen sama walaupun terlewat tetap sy lawati..salam ceria blogging.

    ReplyDelete

Follow my Insta: syafiq_ahadin

Nuffnang