900 Terrorists Join The Army!

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Tak tau lah apa jadah dengan tajuk tu. Haha!

Cukup ka tu 900? Lantak!

Just a simple post to celebrate my 900th follower!

900 pengganas menyertai pasukan tentera? Woo!


Aku tak tau apa yang best dalam blog ni sampai follower nak follow  blog ni. Huu~ terharu! :(


Ni dia follower ke 900 blog Syafiq Ahadin. Haha! Eida Hafieda! Dengan blog beliau Diary Hati.

So thanks to my fellows! Yang sudi komen, terjah. Dan kebanyakannya saya tengok adalah orang-orang yang TERsesat ke blog nie. Hehe!

Tak tau nak cakap pa dah. Thanks weyh!

Wassalam! :)

19 comments:

  1. Hai follower ke 900.

    saje malas nak tegur si syafiq ahadin ni. HAHA

    ReplyDelete
  2. kitorang terrorist? ok fine. hahahaha.. XD

    tu la.. hai eida hafieda. slamat berkenalan. ;P

    ReplyDelete
  3. ekh..aku pown dah follow gak kan?? hehehehe

    ReplyDelete
  4. ermm..biler la aku nk dpt follower yg byk3 cm blogger peymes nih..heheeh...hai2 ...ihihi

    ReplyDelete
  5. waa dah 900. rase mcm baru je baca 800 hari tuu.. tahniah tahniah ^^

    ReplyDelete
  6. @faizal mohd tak tegur lebih 3 hari, dosa. ek? lalalalalalala~~

    ReplyDelete
  7. @Yayan. tu haa! entah apa best blog ni. hehe!

    ReplyDelete
  8. da 900 da..
    cemerlang la blog syafiq nih..

    ReplyDelete
  9. waahh!! cool la!! XD
    share la tips sket!

    ReplyDelete
  10. hahaha egt kan apa la tdi,.
    tahniah,.
    tpi sy bukan terrorist aw,.hahaha

    ReplyDelete
  11. apesal gua tak perasan entry ni ?? demm

    ReplyDelete
  12. tak apa minum livita, bagi cover stamina kau masa berlari(jalan) tu..hahaha

    ReplyDelete

Follow my Insta: syafiq_ahadin

Nuffnang