Kenangan Silam #2

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Hari ni, jalan-jalan di group facebook. Nampak lagi orang post.

Sambil membaca, teringat zaman dulu. Huhu! Lalu tersengih sendiri. =)



Kenangan Silam #2

1. Buka kipas meja..cakap depan kipas.. Nak dengar suara berubah... Arrrrrrrr~~

2. Naik kereta, tengok bulan dan ingat bulan ikut kita.

3. Naik basikal, boleh lepas tangan dari 'handle', rasa hebat!

4. Masa sekolah,ada org bagi susu free...lepas ambil sekali..menyamar jadi org lain..beratur ambil air lagi. Sekarang pun masih lagi. Ekekeke! :)

5. Gambar bawah ni.


*******************************************************
Sumpah rindu ngan zaman kanak-kanak. Hehe!

Share pula korang punya! :)


Sumber: Facebook

Wassalam! :)

10 comments:

  1. kenangan masa kanak-kanak... sapa boleh lupa... skrg klu blik kg, tgok je bdk2 main... klu join skali kate tak matang plak... hehehe..

    http://www.mohdfaizulosman.blogspot.com/2011/12/kenapa-aku-suka-kucing.html

    ReplyDelete
  2. haha kelakar je bila ingat balik..lg satu, dulu sy pelik tgk tb..mcm mana org boleh ada dlm tv haha :D

    ReplyDelete
  3. hahaha..kipas 2 lar yg aku selalu buat dulu...

    ReplyDelete
  4. 1. haa ni best..nt suare jd cm darth vader

    2. yg ni xpernah..huhu..slalu tdo dlm kereta kot..

    3. btol2..lg lama lgi rasa hebat..

    4. ni biasa amik milo free masa time sukan..

    ReplyDelete
  5. hihi semua Dila pernah buat .

    tak nak kongsi . nak suruh kamu je cerita kenangan bahagian 3 pulak . cepat :)

    ReplyDelete
  6. @faizulosman indeed! budak sekarang dah tak main dah benda camni. asyik dok dalam rumah, main iphone lappy segala....dush!

    ReplyDelete
  7. @Joe_Hans sama laa...suka je.....kadang2 masukkan jari dalam kipas...haha!

    ReplyDelete
  8. @Saddila apa lagi nak share? share laa...boleh buat modal kat blog. haha!

    ReplyDelete

Follow my Insta: syafiq_ahadin

Nuffnang