Kepenatan Berganda

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Post kali ni nak share pasal keadaan yang sedang berlaku di sekeliling diri ini. Huhu!


I'm so tired now! Classes start at 8 or 9 dan berakhir kol 6 petang. Rehat sejam 1-2pm. Huhu!

Tabah! :)

Somehow, I think I'm going to change my career choice, from doctor to be a Chemist. Huhu! Sangat pening sekarang.

Bukan pasal penat ke tak, tapi lebih kepada interest. Huhu! Kan kalau nak pilih kerjaya, mestilah ikut interest. Huhu! :)


Anyone? Boleh share?

Thanks! :)

Wassalam!

9 comments:

  1. whoaa . takkan give up kot ? ni baru study , belum kerja lagi . chill la man :))

    ReplyDelete
  2. wei, kami hari2 klas mcm tue taw. ada certain klas smpai malam lgi. bawak bersabar yer. hee.
    i think i wanna be a physician? wat the? semua berubah.

    ReplyDelete
  3. boleh punya.kau doktor, aku nurse.boleh berkerjasama. :) semoga berjaya. :)

    ReplyDelete
  4. dulu saya minat farmasi, tapi skunk saya amik chemistry... bagi sya kos apa pon x kisah, janji kamu buat yang terbaik...

    ReplyDelete
  5. dulu saya minat farmasi, tapi skunk saya amik chemistry... bagi sya kos apa pon x kisah, janji kamu buat yang terbaik...

    ReplyDelete
  6. huu..pek,..ad org lg penat..nvm,.besa la tu.. i think ,.i also wanna jump into chemist,..forensic mybe.huu~~

    ReplyDelete
  7. jangan bertukar, jadi doktor boleh selamatkan orang..kan,kan,kan...

    ReplyDelete
  8. saya minat farmasi .

    tapi belajar pening macam ni jugak ke ? awwww -..-

    btw , goodluck ye coming soon doctor :))

    ReplyDelete
  9. jadual camtu just time matrix or pasum je. da masuk U nnt bertukar la jadual. so jgn terkejut lak.. ;p
    pilih kos ape pon pastikan kita berusaha 140% n dapat restu dari ibu bapa. ;D

    ReplyDelete

Follow my Insta: syafiq_ahadin

Nuffnang