Gambar Yang....Euwwwwwwwwwwwwwww~~

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Mencari masa dan ketika yang sesuai untuk update sebab line tiba-tiba slow macam siput! Bak kata Kak Sunah Sakura, jangan salahkan siput.

Post ini mungkin membuatkan anda tidak lagi ingin terjah sini. Euwwww~~

Dan pada post ini, ini adalah post paling teruk di alam semesta dan tahap dewa master sifu pun dah takleh lawan dah betapa teruknya post ini! Yang tidak akan pernah anda tengok lagi! Euwwwwwwwwwwwwwwwwwwww~~

Anda akan muntah bila mengingatinya. Euwwwwwwwwwwww~~

1. Di saat online facebook, terlihat lah ada orang post pasal benda-benda ni. Euwwwwwwwww~~

So cari lah di google.

PAYUDARA BERULAT ~ Euwwwwww lagi. Euwwwww!!!



Geli!!! Demmmm~~ Blog ini telah dikotori dengan gambar lucu + lucah = LUCUAH!

2. Di saat BW, terlihat gambar juga yang euwwwwwwwwwwwwww~~ Demm!



Muntah!!!!!!! Arghhhhhhhhhhhh!!!! Maaf kerana post kali ini mungkin membuatkan anda gerakkan cursor anda ke butang merah top sebelah kanan. Fuuuuu~~

3. Jalan-jalan, tiba-tiba termuntah sebab gambar yang berikut. Euwwww lagi!



Kenapakah ada manusia seperti ini? Euwww~~ Demmmmmmmmmmmmmmmm~~~

4. Geliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!



Tak tau dah manusia apa la yang nak wat benda camni. Memang dah takde keje? euwwwwwww~~

*********************************************

Dah!!! Dah tak sanggup dah!! Kalau boleh, nak letak banyak-banyak, tapi diri ini juga telah muntah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BLOG INI TELAH DIKOTORI!!!!!! 

*Bluekkkkkk*

Sumber: Prince91, Cikmin, JustGoogleIt! Yeah!

Esok nak bersihkan. Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu~~ Demmmmmmmmmmmmmmmm!!


Wassalam!

Euuuuuuuuuuuuwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww~~

28 comments:

  1. Okay sumpah tak baca habis dan tak tengok habis .
    Grrr~ *nampak sikit je . ewwww

    ReplyDelete
  2. Aku tertengok gambar TAIK tu. OH!!!! baru nak pergi beli sarapan, rasa dah tak lalu nak makan pulak. Argkh!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  3. aduh,,nak muntah..camne aku nak sarapan ni????????????

    ReplyDelete
  4. ewwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww! syafiqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq!!!! bersihkan blog ni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  5. ppfftttt. haha tapi rasanya gambar ketiga tu fear factor jepun kot. dapat duit en buat mcm tu? haha

    ReplyDelete
  6. haha... gmbr 1st da lme tgk... gmbr 2nd n 3rd n 4th... bru tgk... yg 2nd tu mnarik ckit... tp x tau r klau tgk dpn mate... hoho... cmne r nk amk medic ni...

    ReplyDelete
  7. nk amk gmbr dr microscope ek?! mke sure lens cmera x dekat sgt ngn optical lens microscope 2... x smstinye kne gune cmera power2 cm dslr... sy gune cmera hp je... owh... lg stu... mke sure tgn x shaking tau... klau shake... ssh ckit nk snap... hoho...

    ReplyDelete
  8. weyh.. Sumpah aku cakap aku geli!! cuber kau bayangkan.. kat tapak tangan kau ader lubang2 ulat?? oh my... hahahaha

    ReplyDelete
  9. @Saddila saya nak komen semua dengan Euwwwwwwwwwwwwwwwww~~

    ReplyDelete
  10. @faizal mohd just imagine that the TAIK itu adalah coklat. :) euwwwwwwwwwwwwwwww~~

    ReplyDelete
  11. @Cik Lia Lomi sarapan dengan taik!!! euwwwwwwwwwwwwwwwwwwww~~~~

    ReplyDelete
  12. @Sunah Sakura tukar layout jadi warna tanah. heeee~ euwwwwwwwwwwwww~~

    ReplyDelete
  13. @Nur Hazlin haha! jepon memang bahlol! euwwwwwwwwwwwwww~~

    ReplyDelete
  14. @Joe_Hans kalau kat tapak tangan ada ulat, toksah p beli makanan lagi. just makan tuu ulat sampai kenyang. euwwwwwwwww!!

    ReplyDelete
  15. @ShahzCudin tipu!! dah tengok dah pun!! euwwwwwwwwwwwwwww~~

    ReplyDelete
  16. SINGGAH BLOGWALKING ..ADA CERPEN SEDIH DI BLOG ACU... ------> http://teyhasahaje.blogspot.com/2011/12/cerpen-monolog-jangan-lupa-namaku.html SANGAT2 MEMERLUKAN KOMEN AWAK YG MEMBINA ~ DTG TAW ..NANTY ACU DTG BALIK BLOG AWK..TENKS :)

    ReplyDelete
  17. hilang selera makan kancil tengok gambar nie

    ReplyDelete
  18. wey...ko nih..post la bnda lain....eeeeiiiiiiii
    wekkkkkkkkkkkkkkkkkkk!

    ReplyDelete
  19. kalo nie la gamak ye. mao ye sepoloh arie aku asyik muntah coz tengok itu gambar -_-. sumpah jijik !!

    ReplyDelete

Follow my Insta: syafiq_ahadin

Nuffnang