Bengong #13

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Yeah! Terjumpa lagi post Bengong ni dekat facebook. Dan macam biasa, peraturan, minta izin dari empunya. Hek3!


Kali ni tajuk dia apa ek?

Dirty Mind!

That's true!!!

Seorang bapak memanggil anak gadisnya masuk ke dalam bilik.

Bapak : Bedah, mai sini sat. Bapak nak tunjuk sesuatu ni.
Bedah : Ya bapak, ada apa?
Bapak : Mai masuk dalam bilik pastu tolong tutup semua tirai tingkap….
Bedah : Apa???!!! (isk? bapak aku ni? lain macam jerr)
Bapak : Dengar tak bapak kata…..
Bedah : Ya bapak, Bedah dengar…

Bapak : Okeh… mai duduk sebelah bapak. Heh? heh…
Bedah : Eh!!! bapak, Bedah kena keluar dari bilik ni. Sat lagi mak balik…abis aaaa.
Bapak : Tak payah risau… mai duduk sini cepat!!!! Jangan bagi bapak berkasar.

Bedah pun terpaksa la duduk jugak… hati dia takleh cakap laa… berdebar giler ahhh. Dalam kepala dok terbayang jadi apa la nanti kat dia.(dia terbayang mcm yg korg bayang)…hehe!!

Auwwww~~

Bapak : Cantikkk!!! Yiihaaa. Astalavista bebeh. Okeh, mai masuk dalam selimut bapak plak.
Bedah : Apa???!!!
Bapak : Masuk la cepat!!! Dok cakap banyak pulak. Bapak ikat mulut tu karang aaa.
Bedah : Bapak…Bedah takut laaa. (nak nangis….pasrah)
Bapak : Bedah, tengok ni

Bedah tak sanggup nak tengok… dia pejamkan mata. Dia tahu, bapak dia dok buang tebiat. Bapak dia dah gila. Kiranya, bapak dia nk tunjuk tu konon-konon nak intro dulu ler tu. Tapi dalam hati, Bedah teringin gak la nak tengok. Dia pun bukak la mata sikit.

Bapak : Cantik tak jam G-Shock baru bapak ni. Dia ader cahaya bila gelap. Mahal nih!!! Dah, pegi keluar.

*******************************************

Haha! Saya seorang yang kadang-kadang berotak kuning. Hahahahaha! Siapa lagi? Baik ngaku!

Tengah google gambar-gambar dirty mind, tejumpa pula beberapa gambar yang menarik. Hehe! Nanti lah buat post pasal tu.


Enjoy! Wassalam!

22 comments:

  1. tak kuning tapi gambar yg ditepek tuhh yg buat kita fikir 2-3 kali... kekeke lawak je! jam G-Shock nye pasal :P

    ReplyDelete
  2. ayah kenapa macam budak budak. jom main tepuk amai amai.

    ReplyDelete
  3. huhhh nasib baik tak tuttt . okay suci lagi otak dila ni . kahkah

    ReplyDelete
  4. anak die x percaya kat bapak die...

    ReplyDelete
  5. err. err. dari awal, aku memang pikir bapak dia nak tunjuk jam g-shock tu. HUHU

    ReplyDelete
  6. kalau aku pown neves!! hahaha... bapak dia suspen lebih! hahaha

    ReplyDelete
  7. VEBCASTS - Listen web Radio Watching web TV, Tv Online. Watch Over 3000 Online TV Channels And 6500 Radio Stations Free For Around In The Wold clik to watching
    Listen Hindi radio click ,watching live movie ,live international radio,indo radio.usa radio and more ,LIVE MOVIE ,LIVE SPOTS,LIVE HINDI RADIO ,HINDI MOVIE ,AXN LIVE ,STAR MOVIE LIVE ,MAX CHANNEL LIVE LIVE UNTERNATIONAL RADIO AND TV BROADCASTER
    MALAYSIA RADIO ONLINE , UNTUK MENONTON sini lawati >  http://vecasts.blogspot.com/2011/10/malaysia-tv-online-watch-malaysia-tv.html
    MALAYSIA RADIO ONLINE terdapat lebih 180 buah stesen radio online malaysia lawati >  http://vecasts.blogspot.com/2011/11/listen-malaysia-radio-online-live-radio.html

    ReplyDelete
  8. @Asyiqin Haulisah ayah tu jadi ayah sebelum masanya kot. muahahaha!

    ReplyDelete
  9. hish...cadar pun ada gambar cam gitu hehehe

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum syafiq...sape yg otak kuning mesti ingat yg lainkan ...:)

    ReplyDelete
  11. @maszull wassalam! hehe. otak pelangi pula cemana?

    ReplyDelete
  12. saper yg dalam keadaan camtu mesti pikir yg sama jugak..aishh sengaja nak menguji orang lain..hahaha~

    ReplyDelete
  13. What's up to every single one, it's really a good for me to go
    to see this web page, it contains important Information.


    My blog - sian

    ReplyDelete

Follow my Insta: syafiq_ahadin

Nuffnang