Kenangan Silam #1

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Bak kata Asy Faro, dah lama tak update blog ni sampai bersalji dibuatnya. Huk3!

So I decided to post just a simple entry. Kalau malam ni line tenet ok, baguih laa. Senang nak update yang panjang seket dan serius dan err....matang. Aku tak matang!!!!!!

Malam ni line ok, BW macam biasa! Teehee! :)

Sumber Utama Rujukan adalah Al-Quran dan Hadis.

Tapi bila bohjan + bohsan, Facebook jadi bahan rujukan ketiga. Hakhak!

Hanya cuma ingin mengimbau kenangan semasa kecil. Tajuk tu entah kenapa sebab tu je yang bermain dalam kepala hotak!

Semasa kecil. Erk~~

Kenangan Silam #1

1. Masuk ke dalam bilik, lupa apa yang nak dibuat, keluar semula, baru ingat semula.

2. Masa kecil, lukis matahari di penjuru atas kertas lukisan dan antara bukit.

3. Masa kecil, fikir bentuk hati yang sebenar macam ni-->

4. Tutup peti sejuk dengan perlahan, sebab nak tengok bila lampu dia mati.

5. Cuba 'balance'kan suis lampau antara ON dan OFF.

********************************************

Hekhek! Okbai!!!

Wassalam!

17 comments:

  1. eh haah la. hahaha. lukis matahari x bly bla. sepesen je lah sume tyme kecik ni kan. haha

    ReplyDelete
  2. hahaha bongok . semua dila penah buat :))

    ReplyDelete
  3. hihi , lukis org lidi , tp tu sampai sekarang pun buat lg , haha .

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum syafiq...betul la kecik dulu suka lukis matahari kat atas n dicelah bukit pastu ada burung terbang sawah padi ,rumah seronok kn jadi budak kecik x payah pikir apa pun...:)

    ReplyDelete
  5. kalo lukis mesti ade bukit, matahari, awan , pokok..

    ReplyDelete
  6. lukis rumah kayu, pastu bukit2 siap matahri & burung... & xdlupa orang lidi...hahaha

    ReplyDelete
  7. weh... cmne bole same ni... tp ko lg nakal kot... rasenye

    ReplyDelete
  8. no 2 tu selalu buat haha..kenangan!

    ReplyDelete
  9. mcm bangang ! bolat ade buattt!!
    hahaa.. gudjob abg shapfiQ =D

    ReplyDelete
  10. hahahahaha...semue tu penah buat n terjadi...pling xleh blah nk balncekn suis tu...hahahaha

    ReplyDelete
  11. kalau masa tu pk bentuk poligon + hati camana jadi yek...anyway nice info & blog to sharing..

    BTW kami dah follow blog syafiq, jangan lupa follow blog kami lepas ni ye...ahaks.. :-) TQ

    www.mylovely-cats.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. hahaha.. sengal.. aku terasa dowh...

    part lukis matahari celah bukit tu, mesti nk lukis matahari tu senyum pastu ada burung layang2 lidi tu.. ;-p

    ReplyDelete
  13. yg bentuk hti 2 btul...sllau ingat bentuk love masa2 kcil ......he..he

    ReplyDelete
  14. semua gua penah lakukan.keh keh keh

    ReplyDelete
  15. lucu bila ingat semula zaman budak-budak...

    http://www.mohdfaizulosman.blogspot.com/2011/12/kenapa-aku-suka-kucing.html

    ReplyDelete

Follow my Insta: syafiq_ahadin

Nuffnang