Ada Apa Dengan 1 Disember?

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Pertama, thanks to all readers!! :) Segala kunjungan memang akan dibalas. Woha!

Hmmm...tajuk tu? Entah kenapa kepala ni biul-biul (Bengong) sikit petang yang indah ini. Hehe! Ini entri bangang sikit. :)



Ada apa dengan 1 Disember?

1 Disember birthday makcik saya! Puan Hazlina Hassan! Woha!



Bagi ucapan sikit.

Selamat Hari Ulang Tahun!
Semoga Panjang Umur dan Murah Rezki!
Jaga si Aliff! Hehe!
Saya sudah wish, nanti spend saya! Woha!
Semoga banyak duit dan dapat belanja saya sekali lagi!
Semoga jadi cikgu yang berkaliber!
Semoga dan semoga serta semoga!
Semoga hidup dengan aman!
Semoga sihat sejahtera!
Semoga dijauhkan bala bencana!
Semoga tidak lupa anak makcik ni!
Akhir sekali, TEEHEE! :)

Dan kepada sesiapa jua yang menyambut birthday pada hari ini, Selamat Hari Lahir saya ucapkan. Dan ucapan di atas ditujukan kepada anda. Heeee~~

1 Disember Kuliah Berjalan Seperti Biasa

Tahukah anda bahawa saya tidak boleh fokus kalau kuliah start pukul 8? Kerana badan dan kepala hotak masih angau dengan katil di kolej yang tidak empuk serta bantal yang keras macam span. :(
Kuliah jam 8, Statistic oleh Prof. Madya aka PM Dr Yong Zulina! best!!! Dan tahukah anda bahawa saya tidur? Abaikan.

1 Disember Saya Basuh Kain

Tahukah anda bahawa saya cuci kain sekali atau dua kali semiggu sahaja? Sebab ada mesin basuh. Technology makes life easier. Hehe!

1 Disember Bermakna Ada Sebulan Lagi 2012!


Kiamat 2012? Ni jawapan dia.



Apakah anda sudah baca entri terbaru Kereta Mayat bertajuk 2012 Itu Kiamat? Beliau menjawab persoalan-persoalan yang dikemukakan oleh manusia. Memanglah, takkan natang.



Last.

1 Disember Hari Khamis

Entah apa dah nak tulis. #okbai

1 Disember Saya Tulis Post Pertama Bertajuk Ada Apa Dengan 1 Disember?

Baca sendiri.

*********************************

Makin lama makin mengarut. Huhu! Jangan biarkan diri anda diselubungi kejahatan siang dan malam. teehee!

Ada masa sebulan lagi untuk kita ingat kembali apakah telah kita tunaikan segala wishlist kita sebelum menyambut kedatangan Januari 2011? Sekarang dah Disember 2011 dah. Tup2, dah 2012. Buka mata lagi, dah tak boleh buka. Meninggal sudah. Innalillah! :(

Maaf dipinta sekiranya entry ini pointless. Memang pointless pun! Teehee! Malam nanti baru entry serius. Heeeee~~

Wassalam!

30 comments:

  1. ok pointless. =,= hahaha.
    hb juga mkck! =D

    ReplyDelete
  2. dah habis baca baru aku tau pointless. haha.

    ReplyDelete
  3. selamat hari lahi diucapkan buat Puan Hazlina Hassan..
    Semoga dipanjangkan umur dimewahkan rezeki.. Smoga beroleh kebahagiaan dunia akhirat.. aminnn...

    tahun depan kiamat! takutnya... haha.. sengal.. mcmlah yakin boleh hidup smpai kiamat..

    ReplyDelete
  4. huhu. mengarut yang terbaik :)

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum syafiq...selamat hari lahir makcik...:)

    ReplyDelete
  6. hahahahaha
    1 Disember tayangan Ombak Rindu
    :-)

    ReplyDelete
  7. tehee..

    comel gila monyet tu..

    btol la syafiq..

    sarawak tak hujan sangat..weee

    ReplyDelete
  8. hahaha . basuh baju ? sama la ngan dila .

    ehh baru pukul 11.49 , HAPPY BIRTHDAY MAK CIK KEPADA ABG SYAFIQ :))

    ReplyDelete
  9. Disember adalah "hari istimewa" untuk Cik Bunny. teka sendiri =p

    ReplyDelete
  10. @yampe =) makcik sya tak dengar. p ucap sendiri. kekekekekekeke! :)

    ReplyDelete
  11. @Solihin Zubir entah siapa yang jawab tuu pasal yogurt! :)

    ReplyDelete
  12. apa ada???elaun dah masuk...hehehe

    ReplyDelete
  13. @maszull Wassalam mama. (Bila masa aku ada mama baru?).

    ReplyDelete
  14. @Hans 1 disember saya p komen blog anda. :)

    ReplyDelete
  15. @Cik Bunny wohaaaaaa! tak tau..... errrr... tarian penguin tuu sangat best!!! hek3!!!

    ReplyDelete
  16. @CikGu Ma elaun kat pasum tak masuk lagi. :( or saya belum cek!!

    ReplyDelete

Follow my Insta: syafiq_ahadin

Nuffnang