Malaysia Negara Termaju

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Bla bla bla. Tak tau nak mula cemana. Haha!

Tajuk tu entah boleh pakai ke tak. Lantak laa!

Jap2, rasanya kalau entri personal, ingin menggunakan kata ganti diri sebagai AKU. Hehe! Baru rasa macam sedang berada di dunia sebenar.

Berbalik kepada tajuk bongok tu, jalan punya jalan, lari sambil lompat joging, tiba-tiba terjumpa sekeping gambar yang jatuh entah dari mana. Lalu terdetik dalam hati....

"Hebat juga ek Malaysia ni. Aku rasa ini lah detik perubahan Malaysia ke arah Wawasan 2020."

Bla bla bla. Sambil bernolog dalaman.

Scan jap gambar.....



Nampak tuu? Malaysia Tanah Tumpah Darahku!

Betapa hebatnya Malaysia! Siapa sokong? Mai main tepuk amai amai.

Okeh3! Cukup kebengongan untuk kali ini.

Semoga berjaya dunia akhirat. (=,=")

Wassalam!

13 comments:

  1. ok syafiq ahadin, sangat lah sengal.
    hei, aku pun magsa banjir tau. kau hado?? hahaha.

    ReplyDelete
  2. huhuhu... mana tau malaysia akan cipta kereta yg boleh menyelam...

    haaa..
    sapa tau...

    ReplyDelete
  3. sengal je die ni..haha~
    maju kebendernyer itu kereta negara lain dia punya lagi hebakk~haha~

    ReplyDelete
  4. habis kereta myvi sape la tu..

    tp time ni la peluang kelisa nak duduk dalam air. ;P

    ReplyDelete
  5. hahaha gila ! tu bukan maju . tu tenggelam . haha

    ReplyDelete
  6. ini bukan maju ! lol haha =D

    jom join contest !
    http://supersapienstory.blogspot.com/2011/12/coolest-siblings-on-earth-contest-by.html

    ReplyDelete
  7. kretip benonye ha... hihihi... banjir tu adalah peringatan ALlah kepada kita

    ReplyDelete
  8. yam: syukur kat sabah tanah tinggi. huhu!

    Abang Jonni: bukan dah kene cipta? oleh syafiq ahadin. #okbai

    ShahzCudin: belalang kupu kupu.

    Farhanah: maju laa tuu! hehe!

    fyzl: nak beli lori laa~~ tak tenggelam.

    Dila: hahaha! tu tetonggeng.

    IzyanKaher: wah! thanks! first time masuk blog saya. hehe!

    cIKhA & Mira Adzlia: sekian. hehe!

    MO: insyaALLAH!

    ReplyDelete
  9. t0o la kereta selam ciptaan baru..

    ReplyDelete

Follow my Insta: syafiq_ahadin

Nuffnang