Hai nama saya Syafiq Ahadin :)


Salam.

Sama macam tahun lepas (2011) start July baru aktif berblog. So Insyaallah akan aktif semula bulan July ni. Bergantung kepada keadaan dan cuaca. :P

Sungguh, sangat lah merindui untuk menulis. Cuma tak terluah. Hehe!

Tak update, tergerak hati tengok Nuffnang, ada dua BE. Wooo. Impress me! :)

Sangat lah banyak benda yang ingin dicerita. Baik aku list kan supaya tak lupa.


  • Percutian selama seminggu di Tawau, Sabah.
  • What I'm doing this very long holiday?
  • Bila manusia bertuhankan kebendaan.
  • Arak menjadi minuman biasa zaman sekarang.
  • Lelaki perut buncit! Trend zaman sekarang?
  • Lesen kereta.
  • Review novel-novel dan wayang :)
  • Runningman! :P
  • dan banyak lagi....


Konon lah ada orang nak baca. Chiss....

Cisss!!! Anak terbiarrr!!!!


Haha!

Wassalam! :)

p/s: Tajuk itu haruslah diabaikan!

20 comments:

  1. hehe, nak aktif bloging pun bergantung kepada cuaca juga yer XD .

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. hai awak. lama x dengar khabar. hehehe!

      dah mama aku beli lappy baru, yeah!! aku nak updateeee!!!

      Delete
    2. kau sombong sangatttt. lappy baru tuu, rajin2 le update..!! weyh, nak tengok brave!! ='(

      Delete
  3. Tye sikit boleh ? Ape yg best dgn running man ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Running man tu korean variety show. lawak.. tu yg best... hehe!

      orang dok bising cakap pasal running man so tak nak terlepas gak... hehe!

      Delete
  4. amboi dia, wlcome active back.. hahahaha... tu dia dah siap2 list dah tu... terbaik lah buat list... menantikan post awk seterusnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. hamboihhH!!
      haha...supaya x lupa...before ni nak tulis banyak tapi lupa... lupa.. lupa... chissss! haha!

      thanks btw :)

      Delete
  5. tu la... lame gak tunggu2... huhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. erk...hehe! menunggu gak ke? hehe... thanks btw ;)

      Delete
  6. aik bergantung pd cuaca jugak ka.hehe semopii...

    ReplyDelete
    Replies
    1. i do what i must. ekekekekek! :)

      bergantung pada cuaca diri ini. hehe!

      Delete
  7. Replies
    1. Hai Zuan....hahahahaahaha! *malu aku*

      Delete
  8. good post syafiq about

    Hai nama saya Syafiq Ahadin :)

    ReplyDelete

Follow my Insta: syafiq_ahadin

Nuffnang