Matluthfi - Rant on Lagu Cinta

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Post ni pasal Matluthfi! Hoho! So much orang marah sebab dio tak update vlog dia. Haha gitu sekali penangan dio! Terbaek!

Tengok gambaq dio pun dah gelak....
Lepas made by malaysian ari tuh, ada satu video dia tapi tak dah lama, 13 September. Tengok video dia. Dan komen. Huk3!



Paling last dia update kira2 hampir dua bulan yang lalu. Dan dalam video baru, dio mulakan dengan "Aku busy." Hehe! Memang busy.

Now jom enjoy video terbaru dio. baru je update. Aku tengok tergelak2 macam nak mampus. #Sentap

Dah lama menanti video terbaru beliau. Dan akhirnya tertunai semalam. Huhu! Sila gelak.!



UPDATED!
Video Matluthfi tak dapat play sebab di'private'kan. Sorry for the inconvenience. :(


Wassalam!

22 comments:

  1. penah tgk dulu..mmg lawak..hik3

    ReplyDelete
  2. @Hizami Rahim abang Zami try lah wat camtu! :D

    hehe....

    ReplyDelete
  3. @Cik Suriz hehe! sangat tergelak macam nak mampus!

    ReplyDelete
  4. sengal je tau matluthfi ni .
    orang stress pon boleh jadi okay bila tgk :))

    ReplyDelete
  5. matluthfi mmg gempak...
    antara vlogger malaysia yg gempak

    ReplyDelete
  6. @DzuLagiL kalau saya lah, huhu! takda orang mau tengok. :D

    ReplyDelete
  7. lawak gile oh layan video2 dia neh. tp penuh mesej tuu ^^

    ReplyDelete
  8. xpa...
    x salah mencuba...
    belum cuba belum tau...


    :)

    ReplyDelete
  9. @DzuLagiL later lah. hehe! thanks menghulurkan semangat. :D

    ReplyDelete
  10. @misTeaRed ingatkan ramai dah yang kenal dia ni. huhu! tak ramai pula. so im one of the earlier lah kan. hehe!

    #sentap

    ReplyDelete

Follow my Insta: syafiq_ahadin

Nuffnang