Trafik?

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Ni adalah kes tak tau nak update apa. Tiba-tiba teringat. Blogger lain kalau hari senin mesti nak update pasal laporan trafik. So apa salahnya kalau dah kering idea sangat. Teehee! :)



Malu.

Ucapan thank you kepada mereka-mereka yang membaca. Rasanya tak ramai pembaca dari kalangan follower. Mereka adalah golongan-golongan yang TERsesat. Haha! Teruskan sesat. Sebab follower 7++ tapi tak sampai pun 700. Eh, sampai! Teehee!

Jika dibandingkan dengan anda-anda di luar sana, mesti lagi WOW Digi Awards kan! Hek3!

Tak kejar pembaca, tapi bila ada orang baca tu, terasa cam.... WOW! Ada gak yang pi baca blog ni. Hehe!

Last but not least, #okbai :)

Wassalam!

21 comments:

  1. heehee.. byk 2 yg sesat...teehee 2 mcm pna nmpk jer..heehee..

    ReplyDelete
  2. :) :) :)
    i'm back
    terbaeekkk!!!!
    jengjalan dari mknace unlimited

    ReplyDelete
  3. tehee :P
    good2.. keep it up. hehe :D

    ReplyDelete
  4. ok la tu weyh
    dari aku nie haa
    http://misifakta.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. seronok tgk trafik tinggi lampai cam gitu....aku punya tak pernah sampai ke tahap cam tu. cer cite cam ner nak dapat viewers sesat

    ReplyDelete
  6. Bro termasuk orang yang sesat kat blog ni huhh kencang giler trafik blog ni..tahniah

    ReplyDelete
  7. pencapain yang bagus...,

    trafik menaikkan smgt kita..=)

    ReplyDelete
  8. @Bro Ahmad still need improvement! :) teruskan sesat. hehe!

    ReplyDelete
  9. seyesly, traffik aku x sampai ag banyak nie.. Bahahahaha.. XD

    ReplyDelete
  10. congrate!

    nak pembaca sikit boleh tak?

    ReplyDelete
  11. @hafiz hafizol ek? ternyata follower tidak mempengaruhi sangat. hehe!

    ReplyDelete
  12. WAHHHHHH hebatttttt...nak belajar la dr blogger shafiq ni

    ReplyDelete

Follow my Insta: syafiq_ahadin

Nuffnang