Youtube Celebrity - NigaHiga

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Hari ni terasa nak perkenalkan pula youtube celebrity. huk3!

Tapi celebrity yang peringkat global lah. Huk3! Semua laa.... enjoy je lah! :D

Memperkenalkan Celebrity kita pada hari ini.

NIGA HIGA!

Okeh, gambar ni sucks... cari lain...

Okeh, ni ok sket... hahahaha!

Memang pelawok!
Siapa dia ni? Okeh, dia youtube celebrity yang saya paling minat. All the way he act sangat lawok! Best sangat2 yang teramat! More about him, wikipedia.! Baru 21 tahun.


Tapi dia cakap BI laju. Huk3! Kepada sesiapa yang tak paham sangat pe dia cakap, boleh lah tanya dia kat twitter, @TheRealRyanHiga . Dia orang kedua paling ramai subscriber. selepas RayWilliamJohnson. huuuu~ memang padan lah. tapi saya lagi suka si mamat ni sebab video dia pendek2 dan best!!! Haha!

Tiap orang mesti ada slogan sendiri. dan dia pula...

TEEHEE!!

Ni Teehee dia tu...

Tu pasal banyak teehee dalam blog ni. Cuba type kat google 'Teehee Syafiq Ahadin'. Haha!

Go check out his youtube now. Setakat hari ni before kul 11 pagi, subscriber dia ada 4,642,031! Camna nak lawan!


Now, jom cek video dia! Dua cukup lah.

Off The Pill - Dancing

Napa video ni? Ok, time tu exam, tensyen. pastu tengok video ni, fuhH! hilang ketensyenan. Haha! Tapi matluthfi tetap nombor satu. Hehe!

Ni pula TEEHEE band dia. hahahahah! saya memang ketagih perkataan TeeHee!!


Ok. Tu ja la untuk kali ni. Huhu! Semoga anda berhibur di hujung minggu!

Wassalam! :D

16 comments:

  1. aha tengs kongsi ! leh jd hiburan tok ilgkan stresss HAHA :D

    ReplyDelete
  2. mcm pernah tgk vid yg die ni buat..ade vid psl 'pwned' kn?

    ReplyDelete
  3. aha! i like to watch his video.. 'how to be a youtube celebrity' is my favorite.. btw, tq for d sharing...

    ReplyDelete
  4. i pray that he will convert 2 Islam,,=)

    ReplyDelete
  5. tak pernah tgk video doe ni, nak layan jap :)

    ReplyDelete
  6. youtuber yg pemes rupanya dia ni..

    mula2 pelik.. ingatkan sapela niga higa ni.. haha..

    xprnah tgok lg video dia..

    nk try layan..

    ReplyDelete
  7. @Solihin Zubir dia ni abang angkat kepada kawan anak bapa kepada pakcik adik sepupu...err...entah! ok. melalut! Sila percaya.

    Hehe! sure suma best video dia!

    ReplyDelete

Follow my Insta: syafiq_ahadin

Nuffnang