Salam Aidiladha! To all Readers!

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Di saat aku menulis entry ni, ceh!!!! Sedang berkemas untuk balik Sabah petang ni kol 5! Yeah!

Ada banyak benda mau update, tapi memandangkan exam dah habis, dan cuti akan bermula walaupun dua minggu, so nanti kat umah ja la update.!! Stay tune on Syafiq Ahadin. Heeeee~~

Anyway, point paling penting sini, memandangkan esok raya, pelik pula kalau tak ucapkan Salam Aidiladha kepada pembaca-pembaca sekalian, sama ada silent atau tidak. Semua pun perlu! <<------ apa sya cakap ni?

Direct to the point.


Kepada anda semua para pembaca...huk3! Terharu walaupun blog ni tak best, tapi ada yang sudi membaca, walaupun pembaca 2++ sahaja, but it's enough untuk membuatkan saya terus bersemangat dalam mengharungi pelbagai cabaran.....bla bla bla!! Apa aku cakap ni???!

Ok! Dah takda pa dah, doakan selamat sampai ke Sabah dan Salam Aidiladha!
Wassalam!

8 comments:

  1. wahhh raya kt sabah ya bhaa..hihi
    smoga slmt smpai! :D

    Selamat hari raya qurban :)

    ReplyDelete
  2. hati-hati di jalan yer! jumpa lagi lepas raya...

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum syafiq....selamat hari raya aidil adha yer...:)

    ReplyDelete
  4. selamat hari raya aidiladha :)

    ReplyDelete

Follow my Insta: syafiq_ahadin

Nuffnang