Angry Bird Keychain Giveaway By Lulu Caldina

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Kali ni dah jarang-jarang join contest sebab...err... tiada sebab. 

Tapi contest Lulu x pernah lepas lagi! >Betul ek?<

Dan kali ni pasal Giveaway Angry Bird dari Lulu Caldina. Dan ini antara contest paling senang selepas segmen dari Pilihan Hati yang nak cari post terbaik. Yeah! Tu pun menang. Entah lah. Tuah ayam nampak di kepala-bertanduk-merah-yang-menakutkan, tuah manusia siapa yang tahu?

Kan2. Dah2. Keputusan bagi contest ni ikut Random.org. Dan macam biasa, probability untuk menang sangat-sangat sedikit! What the tuuuuut!! 

Random.org sangat kedekut. Tapi tak salah kan mencuba! hehe!



Game angry bird ni memang akan membuat orang yang tidak beriman addicted! Macam saya. Tensen sampai kasi hempas2 Henfon Samsung Ace kepunyaan Aizan. Kan Azwa Amanina

Kalau ramai yang join, maka semakin sedikitlah probability untuk menang! Arghh! 

Anyway, wish me luck then. Ceh! 


WAHAI SYAFIQ AHADIN! EXAM DAH DEKAT! SEDARLAH KAU WAHAI PEMUDA! selingan jap.

Kepada pembaca setia (ada ka pembaca setia? ekekeke!), thanks for supporting my blog. Ceh! Terharu ni. Thanks kepada yang wish me luck! Keep  pray for me!

Wassalam!

9 comments:

  1. best of luck ok. penangan angry bird memang kukuh sekarang..hehe.

    ReplyDelete
  2. @Rtp Farra Arisha sangat! dah macam nak bunuh je babi tu kalau x mati!

    ReplyDelete
  3. hehehhe..kalo nak abg masakkan.. tak perlu tunggu kenduri pun takpe

    ReplyDelete
  4. TQ sudi join.. semoga bertuah ;)
    Ada masa, sila blogwalking semua link peserta, leh tambah kenalan..kan..kan

    TERKINI DI LULU-PAGES

    ReplyDelete

Follow my Insta: syafiq_ahadin

Nuffnang