Favourite Songs!

Assalamualaikum dan salam sejahtera.


Pada hari ini, Yeah! Kelas BI tiada sebab my teacher become one of the examiners for English Speaking test. Saya sudah semalam. Yeah! All is well kata 3 Idiots. Sapa sudah tengok? Remangkan bulu roma! >Shut up!<


Hari ini nak share lagu apa paling wajib saya dengar setiap hari! Yeah! Kenapa lagu-lagu tu? Sebab best, sentimental, sedap, syok, mengasyikkan dan yang sama waktu dengannya. 


Nasyid of course lah best kan. Tapi yang International punya lagu. 


1. SNSD - semua!!!


Okeh. Ini paling wajib! Sebab diorang....hmm....sangat lah best! Latest album diorang berjudul 'The Boys' membuatkan saya menjadi tidak menentu! So long time they are not having comeback since Mr. Taxi hari tu. So what? I'm not Korean fan. >Betul ka?<






2. Sam Tsui - Semua!!


Kenapakah suara dia sangat sedap! >Tapi x boleh makan< Dia nyanyi lagu orang dengan versi sendiri! Wow! Sedap woo. 




Ini lagu first dengar dari dia! Wow! Totally impressed me! Enjoy!

3. Paramore - The Only Exception



Ni memang lah kan! Paling best juga. Kenapa semua paling? Paling lah!

4. Daughtry - It's Not Over


It's not over! Yeah! Memang lah. It's not over! Enjoy sangat lagu ini sampai tekak pun pedih dibuatnya. 

5. Delta Goodrem - Together We Are One


Lagu ini sangat lah memberikan semangat! Hayati lirik. Yeah! Memang sedap dengar.! Rasanya ni lagu sebab...dah post SINI.



So itu lah lagu yang paling sentiasa akan didengar! Entah kenapa. Memang patut pun saya dengar. Biar berhibur asalkan tidak melebihi batas dan syariat. Wah! Ustaz. So sesiapa yang mempunyai sama minat dengan saya? Thumbs up! Angkat kening!


Wassalam.!

7 comments:

  1. x sama minat
    tp tak makna tak leh geng kan..??

    mood 'gering'
    byk dengar lagu rossa dan anggun..
    hahaha

    ReplyDelete
  2. @iKhRam aik? sapa cakap xleh jadi geng? haha! lagu rossa biasa dengar di radio.

    ReplyDelete
  3. oyb. Wan hahahah

    ReplyDelete

Follow my Insta: syafiq_ahadin

Nuffnang