Segmen Nasz: Perang Blogger

Makcik: Weh, ada peperangan................

Pakcik: Demmm! Apekejadah kau cakap ni?! Malaysia, peace no war! Asal lak tetiba ada perang? Takda hangin ribut melanda, tetiba ada perang.

Makcik: Wadehek! Aku tak habis cakap lagi lah pakcik oii! Ni perang antara blogger lah!

Pakcik: Same thing! Nak cari publisiti lah tuu...

Makcik: Weh! Ni bukan perang nak kutuk sana sini lah! Ni just segmen nak rapatkan hubungan antara blogger lah! Don't judge a book by its post title kata Minah Salleh!

Syafiq Ahadin: Adei! Apa nak jadi ni? Ni just segmen dari En. Nasz laa.! Makcik....pokcek....don't act like baby laa..

postscript@p/s: makcik dan pakcik tu sedang bergurau senda. ni cerita dalam mimpi. So, khayalan semata. Maafkan daku menggunakan perkataan yang super kesat.

*****************************************************

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Pada hari ini, (sungguh skema) saya join segmen Nasz! Yeah! Ni kali kedua join selepas segmen Kumpul dan Serang. Yang segmen tu saya terjah semua blog! Yeah! :D

Sebelum tutup, saya join! Hehe. Cerita di atas tu tiada kena mengena antara yang hidup atau yang sudah diurai oleh ulat di kubur. Memang pointless.

Joined!
Thanks to Bro Naser @ Abang Nasz. Huhu! Setengah jam lagi before kul 11. Sebab kul 11 dah tutup penyertaan.! Yeah! Menyempatkan diri untuk join.

Sila komen dan bagi pandangan untuk saya renovate blog ni. Jap. Ada soalan nak tanya ni, sila jawab:
1. Blog ni berat?
2. Apa nak buat penambah baikan?

Dan ucapan last: Thanks to all yang lawat blog saya, TERlawat dan MElawat. Sila lah lawat lagi. Dan follower, thanks!

Currently busy with my exam! This week is my last week for first semester! Tak sabar ke sem 2! Akan berubah!

Wassalam! :D

27 comments:

  1. sem baru = akan berubah.

    #everyone always saying the same thing as yours. same goes to me. but in the end, wht happen this sem, happen again on the next semester. trolololol :P ALL THE BEST ANYWAY(:

    ReplyDelete
  2. setuju. awal sem mungkin nampak perubahan. tapi tengah2 sama semula. haha. btw, gudluck. study leklok. result kasi gempak, biar hidup tunggang-langgang. haha :)

    ReplyDelete
  3. @IZYAN KAHER amin! i have to make a list, BIG LIST n tampal kat dinding. sentiasa tengok! baru semangat! and tampal gambar parents. so saya tak kecewakan diorang. Thanks! I hope I'm not the one to be one of them yang pandai berkata2 tapi tak pandai buat,!

    ReplyDelete
  4. @faizal mohd that's what im afraid of!! time awal2 masuk pasum semangat macam orang gila nak dapat phd, but as time goes by, semangat tu pun terkubur sama. exam week ni pun macam nak redha je lepas maths tadi sangat mengecewakan!!! oh tidak!

    nanti lah buat cerita pasal ni.... wooooo! sedih pulak pabila ingat pasal pembuangan masa yang berlaku sem 1 ni!!!

    sebab tak tau lagi perjalanan sebenar. dan sangat sedih!!!

    nak merintih dengan Allah jap!! :(

    Oh Allah!

    ReplyDelete
  5. thanx sudi join. dah bersedia utk menyerang dan diserang?

    ReplyDelete
  6. serang!! dush! dush! dush! wachaaa!!...HEHE

    dr segmen yg sama.salam prkenalan.
    miss ayu dh follow
    jemput la serang ke blog miss ayu pula^^

    ReplyDelete
  7. serang !!

    bom bom kebabom !!

    http://ezzatie-ezzatie.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-perang-blogger.html

    ReplyDelete
  8. same goes to me pek.. walau result belum kluar,.. tersa sangat ingin berubah !! no more ON9 ,. ekeke . nope.. kurg2 on9 ..biar sidang media merindui kelibat sy! hahaaha

    ReplyDelete
  9. cikhoneybee dtg dgm meriam buloh! Bo0m KeBaBo0mm !! hekhek . . duk relax jew ke? tknk serang balik. . .?

    http://storycikhoneybee.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-perang-blogger.html

    ReplyDelete
  10. serangan angin !!

    pottttttt..pergh! amacam?

    hahaha

    ReplyDelete
  11. Di sini dtg utk perang...seranggggg....

    Salam kenal ☺☺

    ReplyDelete
  12. masa untuk SERANGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG!!!!!!!!! hahahaha.hai tuan blog~! :D

    http://zahiradzul.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-perang-blogger.html

    ReplyDelete
  13. serangggg..bhahahahaa...dari segmen yg sama..dtg dengan sopan santun je..bukan ganas pown ^_^
    nice t0 meet u~

    jom join c0ntest..*kalau sudi lah*
    http://mrsfadzlyana.blogspot.com/2011/10/sweet-mem0ries-contest-by-mimie.html

    ReplyDelete
  14. dtg nk serang ni......hihihihi...nice to meet you :)

    ReplyDelete
  15. Kita tunaikan janji untuk menyerang..!! http://therainbowjourney.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. go3...
    rojer that...
    booomm....
    terrorist win..!!!

    pha is datang serang dan follow....

    jom serang balik

    http://pening-pala.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-perang-blogger.html

    ReplyDelete
  17. datang serang dengan cakaran kucing comel tapi garang..
    meoooowww....
    auummmmm!!!

    http://cinonetstory.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-perang-blogger.html

    selamat berblog ^_^

    eh,da follow sini jgk :)

    ReplyDelete
  18. seraaannggggggg! KEBABOOOMMMM!

    singgah sini dari segmen yang sama :P

    http://faridahnazuahthesinge.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-perang-blogger.html

    ReplyDelete
  19. dtg serang sini :)

    http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-perang-blogger.html

    ReplyDelete
  20. Bang!!Bang!!
    Kaboooooooom!!!
    Muahahah meletup dah blog ini !!
    (bunyi senapang dan bom yang tak menjadi ^^)
    Salam perkenalan ^^.
    Kalau berani seranglah genk hahahahaha(gelak jahat)

    http://genkcorner.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-perang-blogger.html

    ReplyDelete
  21. seranggg!!
    nak kena serang ker?
    da slalu da serang blog syafiq neh..
    ^_^

    ReplyDelete
  22. hye awk , sarah datang serang blog awk ;) (nada gedik)

    http://sarahanimismyname.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-perang-blogger.html

    ReplyDelete
  23. booommmmm!!!! serang cni..lmbt sket =]

    ReplyDelete
  24. cik bambam datang fireeee nieeee..!!!! :P serang kotak followers sekali~ ahaks~! (sorry lambat terjah! heheh)


    Nak FIREEE balik ker? Ada berani? kekekeke

    ReplyDelete

Follow my Insta: syafiq_ahadin

Nuffnang