Dunia Facebook #15

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Kepada anda-anda para pembaca yang terbaca blog ini, hehe! Thanks. >Ayat penghargaan mesti di depan<

Lama dah tak post benda camni. Huhu! Paling last duuuuuuuuuuuuuulu. Dunia Facebook 14. Semua ambil dari facebook kan. Huhu!

Sekarang tengah exam, dan ini yang berlaku!!!!!!!!!!!!!!!!! Dan juga tersangkut dalam dunia blog. Hehe! :D


Ok, mau cerita jap. Tadi exam bio. As you all know, currently I am struggling with my final exam yang saya buat macam test biasa. Huhu! Betapa teruknya. Huhu!

Berbalik, tadi exam Bio. Sedar tak sedar, belum cover semua benda n! Allah! Then kol 11.40 malam semalam, pegi turun koperasi, beli nescafe tin. Guk guk guk. Minum. Memang lah. takkan makan. Itu bangang. Hehe. Then, study punya study (tapi sempat online lagi. Hehe!) sedar tak sedar jam dah menunjukkan pukul 4 pagi!!!!!!!!!

Huhu! Gejala tidak sihat berlaku. dan apakah yang berlaku seterusnya? Tiga jerawat timbul!!!!! Tapi dah hilang dah. Wudhu. Hehe. Dan yang keluar pun Alhamdulillah, tak sia-sia stay up macam nak mampus semalam. Semalam? Tadi la.. Wooooooo~~~

Doakan yang terbaik jak la. Ok! Update nanti lagi!

Wassalam.

22 comments:

  1. peh! bertungkus lumus..kuat study..dpt result ok nt bleh la blnja..hihi

    ReplyDelete
  2. anak akak juga ada fb n blog,tapi di larang keras utk semua tu..cuti nnti bru boleh jenguk2,tgh exam juga..skrg ni masih cuti, 1 mggu deepavali..lps tu smbg balik exam..

    ReplyDelete
  3. study, study, study baru facebook =)

    ReplyDelete
  4. hehehe.. goodluck. smoga dpt result yg bgus k :)

    ReplyDelete
  5. dulu sangat betul tapi sekarang kepala facebook tuu patut digantikan dengan blogger punye simbol.. grr~

    ReplyDelete
  6. do study smart, but don't study hard :) all the best!

    ReplyDelete
  7. ingat..harga member murah sikit ok..haha

    ReplyDelete
  8. @cinnamon.com ibu yang baik!!! wah, anak2 pun ad blog! hebat2!

    ReplyDelete
  9. @Yayan. stuju! sangat stuju!!! ketagih blog dah skarang.

    ReplyDelete
  10. @Rtp Farra Arisha theres no study smart in last minute study. Hehe! :D
    I will but next semester.

    ReplyDelete
  11. study last minute itu biasa. hakhak :P

    ReplyDelete

Follow my Insta: syafiq_ahadin

Nuffnang